Ölüm dediğin ne ki, gülüm! Bu dünya iki kapılı bir handır, işte geldik gidiyoruz. Gördüğünüz gibi krallar, kraliçeler de ölüyor. Biz Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamaya hazırlanıyoruz, Kraliçe birkaç yıl daha yaşasaydı, 100. Doğum gününü kutlayacaktı. Sahi, Kraliçe’nin beynini kopyaladılar mı? Genini kopyalamışlardır. Hadi Bill’in çetesi, Kraliçe’yi klonlayarak yeniden yaratın!? Koyun gibi büyüsün, 6 ay sonra erişkin yaşa gelir. Hadi “Yeryüzü tanrıları”(!?) “Genesis’i harekete geçirin. Orada Kraliçe’nin avatarını üretin, 6 ay da onunla idare edin. Lilith’i de çağırın yardıma! Şeytan zaten yardımcınız!

Neyse! Zaten ne zaman ölecek diye bekleniyordu. Kehanetin bini bir para idi! Sahi şimdi sıra kimde? Papa’da mı!? Bekleyip göreceğiz. Bakarsınız Mehdi, Mesih, Deccal, Anti Chirist diye birileri birilerini piyasaya sürer.

İngiliz deyip geçmeyin. Amerika’yı kuran akıl İngiliz aklıdır. Kanada da İngilizler-Fransızlar ortaktır. Ruslar ve Yunanlar kraliçenin akrabasıdır. Komünizm, sosyalizm; İngiliz, Fransız, Alman ortak aklının ürünüdür. Ve biraz da İtalya ve Vatikan! İsrail’i kuran akıl İngiliz aklıdır.

En uzun saltanatın sahibi Kraliçe öldü, yaşasın yeni Kral (!?) Şeyh Nazım Kıbrısi’ye göre 3. Charles unvanı ile tahta geçen kişi gizli bir Müslüman (!?). Ama adam aynı zamanda Angilikan kilisesinin de başı. Al sana yeni bir tartışma: Yoksa güneş batıdan mı doğuyor!?

Charles aynı zamanda Galler Prensi idi. Kardeşi William Cambridge dükü. Biliyorsunuz tek bir İngiltere yok: England, Britanya, Büyük Britanya ve Commenwalth! Hepsi Kraliçe’ye bağlı. Liz Truss sadece England’ı yönetiyor. O da diğerleri gibi Kraliçe tarafından atanıyor sonuçta.

Kraliçe 70 yıldır yönetimdeydi. 14 Başbakan eskitmiş. Onun saltanatı boyunca 3 kadın başbakan gelmiş ve giderken o 3. süne bıraktı ülkeyi. İngiliz tarihindeki 3 kadın başbakandan Margaretta Tacher, SSCB’nin dağılmasından sonra ilk NATO toplantısında, “Tehlikenin rengi bundan sonra Kırmızı değil Yeşil” açıklamasını yapan kişi. Bizdeki BÇG o aklın ürünü idi. FETÖ Amerikan aklının ürünü. 2. Kadın başbakan Terasa May, bu gelen, sol bir aileden gelen sağcı bir hanım. Biraz da kararsız. Siyasette önce Uluslararası Ticaret, sonra Adalet Bakanı olarak görev yaptı. Brexit’te önce “Hayır” dedi, sonra savundu. Sessiz ama içten pazarlıklı. Göreve başlarkenki konuşması sadece 4 dakika sürdü. Yeni dönemde öncelikleri: ekonomi, sağlık, enerji, Ukrayna, Çevre ve İklim, Faiz, Kuzey İrlanda ve İskoçya.. Büyük ihtimalle Çin, Rusya ve Ortadoğu gizli ajandasının en üstünde yer alıyordur ve tabii bütün bunların kesişme noktası Türkiye ve İsrail. Bunun böyle olup olmadığını anlamak için Liz Truss’un bakanlar kuruluna bakmak yeter.

İngiltere’de bizdekine karşılık olarak olan 15 bakan var. Bizde 17 bakan var. Tabi, İngiltere imparatorluk olunca Bakanlar kuruluna katılan 7 kişi daha var:

1-Alister Jack / İskoçya Bakanı,

2-Robert Buckland /Galler Bakanı, 

3-Penny Mordaunt / Avam Kamarası lideri,

4-Lord True / CBE Lordlar Kamarası lideri,

5-Chris Heaton-Harris Kuzey / İrlanda Bakanı,

6-Michael Ellis / İngiltere Başsavcısı,

7-BM İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi (BMİDÇS) 26. Taraflar Konferansı (COP26) Başkanı Alok Sharma'nın görevinde kalacağı belirtildi. Orada 2 Meclis olunca, ikisinin de başkanları bakanlar kuruluna katılıyor. Başsavcı da katılıyor. Hazine bakan Müsteşarı da katılıyor toplantılara. Yani TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Yargıtay Başsavcısı Bekir Şahin’in de bakanlar kuruluna katıldığını düşünün. Galler Bakanı, İskoçya Bakanı gibi bakanlıklar da, eğer biz Cumhuriyete geçerken Osmanlı Milletler Topluluğu, Doğu Roma ve Hilafet misyonunu reddetmeseydik, mesela Osmanlıdan tevarüs eden Hilafetle ilgili emvali takip etmek üzere ayrı bir bakanlık, Doğu Roma Ortodosk ülkeler bakanlığı ve Osmanlı Milletler Topluluğu Bakanlığı diye bakanlıklar olması gerekecekti.

İngiltere’de yeni kabinede bir de Kürt kökenli  bakan var: Bakanlar kurulunda protokolde 2 numarada oturuyor. Koordinasyondan Sorumlu Devlet Bakanı Nadhim Zahawi Irak doğumlu ve Kürt asıllı bir kişi. Bölgede Barzani ailesine yakın güçlü bir Kürt aşireti olan  Dizayee ile yakın ilişkileri olan bir kişi. 5 tane başka etnik kökenden bakan var. Diğerleri şöyle: James Clevery / Dışişleri Bakanı / Sierra Leone asıllıSuella Braverman / İçişleri Bakanı / Hint asıllı; Kwasi Kwarteng / Maliye ve Hazine Bakanı / Gana asıllı; Ranil Jayawardena / Çevre, Gıda ve Köyişleri Bakanı / Sri Lanka kökenli. Tabi Yahudi olanları saymıyoruz. Onlar yabancı sayılmaz, onlar için aileden biri gibi. Mutlaka RothChildler’den biri vardır. Bu bize ters gelebilir. Düşünsenize, Başbakan’dan sonra 2. adam İçişleri, Dışişleri, Maliye ve Hazine yabancı” biri.. Westefelyada 1600’lerin sonunda yeni uluslararası düzen kurulurken, bizi dil, kültür ve kan şeklinde karmaşık bir formülle tanımladılar. Ama kendilerine gelince, Almanlar kan dedi, İngilizler toprak dedi. Bayrağında haç olanlar kendi milli kiliselerini kurdular ve ulusun üssül esasını din olarak tanımladılar. Bugün, mesela İngiltere, Amerika, Kanada, Avusturalya’da doğarsanız, hemen o ülkenin kimliğini verirler. Dolayısı ile bunların etnik kökenine bakmazlar ve kendi topraklarında doğanları kendilerinden kabul ederler. Kandan soy tanımı, Yahudilerden anne kanından, Almanlarda baba kanından devam eder.

Neyse, bu konu burada bitmeyecek. İngilterede Kraliçe giderken yeni kurulan kabinenin listesini verelim ve bu sürecin bizim coğrafyamızdaki muhtemel etkilerini yarın yazalım. Başbakan Liz Truss, Therese Coffrey / Başbakan Yard. ve Sağlık Bakanı; Ben Wallace / Savunma Bakanı; Brandon Lewis / Adalet Bakanı; Michelle Donelan / Dijital, Kültür, Medya ve Spor Bakanı; Anne-MarieTrevelyan / Ulaştırma Bakanı; Kit Malthouse / Eğitim Bakanı; Chloe Smith / Çalışma ve Emeklilik Bakanı; Kemi Badenoch / Uluslararası Ticaret Bakanı; Simon Clarke / İskan Bakanı; Jacob Rees-Mogg / İş, Enerji ve Sanayi Stratejisi Bakanı. 

Selam ve dua ile.

Okumaya devam edin
Yorumlar (0)